Totalrenovering

Totalrenovering

Har du precis köpt en äldre fastighet eller är din fastighet av andra skäl i behov av en totalrenovering kan du med trygg hand vända dig till oss på Lindskoghs Bygg. När du utför en totalrenovering av din fastighet får du en helt ny standard på din fastighet som kommer att bidra till öka hemtrivsel för de boende. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bidra med rådgivning. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

 

Vi kan erbjuda helhetslösning för din totalrenovering

Att utföra en totalrenovering är ett omfattande projekt som ofta innebär målning, tapetsering och golvläggning i alla rum och att kök och badrum renoveras. Vi hos Lindskoghs Bygg har duktiga snickare i Ljungby som hjälper dig genom hela projektet, från planering och inköp av material till utförandet. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din totalrenovering. Det innebär att vi ansvarar för att koordinera arbetet med de olika hantverkarna samtidigt som du bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektet. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett möte för kostnadsfri konsultation!

När du planerar att bygga om eller då du ska utföra en renovering kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där våra snickare i Ljungby kan erbjuda dig råd och tips för ditt projekt.