Om Lindskoghs Bygg

Om Lindskoghs Bygg

Vi är ett professionellt byggföretag som kan utföra alla typer av byggtjänster åt främst privatpersoner men även för företag och bostadsrättsföreningar.

När du anlitar Lindskoghs Bygg för dina byggprojekt får du tillgång till några av branschens mest lojala snickare i Ljungby. Våra yrkesutbildade snickare i Värnamo har över 10 års erfarenhet inom yrket och har genom åren samlat på sig massor av värdefull kunskap som gör att vi är mycket flexibla och lösningsorienterade. Det innebär att vi kan ta oss an dina byggprojekt även då de är mer avancerade eller kräver speciallösningar.

 

Ditt trygga, lokala byggföretag i Ljungby

Lindskoghs Bygg sätter alltid kvalitet före kvantitet. Det innebär att vi lägger den tid som krävs för att fullfölja vårt uppdrag med högsta kvalitet och bästa resultat. Alla snickare i Älmhult har yrkesbevis samtidigt som företaget har alla de nödvändiga försäkringar som krävs så att varje projekt vi utför är totalförsäkrade. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.

Boka ett möte för kostnadsfri konsultation!

När du planerar att bygga om eller då du ska utföra en renovering kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där våra snickare i Ljungby kan erbjuda dig råd och tips för ditt projekt.

Boka ett möte för kostnadsfri konsultation!

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben