Varför totalentreprenad? - Råd från erfaren snickare i Ljungby

När du anlitar ett byggföretag som har snickare i Ljungby för din totalentreprenad kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt, kontrollerat och enligt gällande branschregler. Här kan du läsa mer om vad en totalentreprenad innebär och vilka fördelar det har.

Ska du lägga nytt tak, renovera köket, göra en tillbyggnad eller en ombyggnad är det tryggt att anlita professionella hantverkare som har den kunskap som krävs för att utföra arbetet korrekt. Utöver att företaget som du anlitar är försäkrade så får du även branschenliga garantier så att du kan känna dig säker även efter att ditt projekt är klart. När man utför byggarbeten så finns det vissa krav på bärighet, hållfasthet och täthet, enligt Boverkets regler. Om du anlitar våra snickare i Ljungby för ditt projekt så kan du vara säker på att arbetet alltid utförs enligt gällande branschregler och med godkänt material.

 

Vad innebär totalentreprenad?

En totalentreprenad innebär att du överlåter hela ansvaret för ditt byggprojekt till ett kompetent byggföretag som Lindskoghs Bygg som ser till att arbetet utförs enlig plan och i tid. Vi ansvarar också för att arbeten endast utförs av behöriga hantverkare, med godkänt material och enligt gällande branschregler. Utöver det koordinerar vi arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle, så att det inte uppstår stopp i projektet. Dessutom har du bara en kontaktperson som utför kvalitetskontroller och som löpande uppdaterar dig om projektets status. För dig som beställare innebär det att du sparar betydande med tid och administration samtidigt som du kan vara trygg med att arbetet utförs kontrollerat.

 

Andra fördelar med totalentreprenad

Att anlita ett företag för din totalentreprenad kan vara ett bra alternativ då du själv inte har den kunskap som krävs för att utföra kvalitetskontroller. Det är också bekvämt då du inte har tid att vara på plats eller har tid för att ha löpande kontakter med flera olika företag och all den administration det innebär. Dessutom så får du bara en faktura där allt arbete och material är specificerat samt där ROT-avdraget på 30 % redan är avdraget.

 

Kontakta oss för din totalentreprenad

Lindskoghs Bygg har snickare i Ljungby som har varit verksamma inom branschen under många år och därmed besitter en stor kunskap och innehar massor av erfarenhet. Det gör att du kan vara trygg med att överlåta totalentreprenaden till oss, oavsett om du ska bygga en altan eller om du ska totalrenovera din fastighet. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan berätta mer om våra tjänster och diskutera ditt projekt, utan att du förbinder dig för något.