Ombyggnationer

Ombyggnationer

Behöver du få mer bostadsutrymme i ditt hus så finns det möjlighet att göra en ombyggnation för att frigöra ytterligare utrymme. Exempelvis kan ett större rum delas upp i två mindre rum om man behöver ytterligare ett sovrum. Det går även att ta bort innerväggar för att få en större yta för köket eller vardagsrummet. Har man vind och/eller källare så kan dessa utrymmen inredas och sedan användas som sovrum, kontor eller hobbyrum. Om du vill få hjälp med att bygga om din fastighet kan du kontakta oss på Lindskoghs Bygg som har yrkesutbildade snickare i Värnamo som kan hjälpa dig med ditt projekt.

 

Låt oss hjälpa dig med dina ombyggnationer

Lindskoghs Bygg är ett byggföretag som har snickare i Ljungby med yrkesbevis och många års erfarenhet inom branschen. Vi kan åta oss alla typer av byggprojekt som exempelvis ombyggnad, tillbyggnad eller nybyggnationer. Vi kan också hjälpa dig med takomläggning, fönsterbyte och med renoveringar av din bostad. Vid större projekt kan vi åta oss totalentreprenaden för din ombyggnation vilket innebär att vi ansvarar för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett möte för kostnadsfri konsultation!

När du planerar att bygga om eller då du ska utföra en renovering kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där våra snickare i Ljungby kan erbjuda dig råd och tips för ditt projekt.