Byggservice

Byggservice

Om du har eget hus så finns det säkert många saker som du vill förbättra, förändra eller bygga till för att få en trivsammare hemmiljö. Vi hos Lindskoghs Bygg har snickare i Älmhult som har många års erfarenhet inom byggbranschen och kan bistå dig med alla typer av byggservice. Vi kan bland annat hjälpa dig med takbyte, fönsterbyte, fasadbyte eller vid olika nybyggnationer som exempelvis då du vill bygga altan, garage eller Attefallshus. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur våra skickliga snickare i Värnamo kan hjälpa dig och för att erhålla en kostnadsfri offert för ditt byggprojekt.

 

Vi kan erbjuda dig allt inom byggservice

Vi hos Lindskoghs Bygg har varit verksamma i branschen under en lång tid och har genom åren erhållit både kunskap och erfarenhet att kunna utföra alla typer av tjänster inom byggservice. Våra snickare i Ljungby kan hjälpa dig med nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad och renoveringar. Vi samarbetar med ett flertal företag som har behöriga hantverkare inom en rad olika områden vilket gör att vi även kan åta oss totalentreprenaden för ditt byggprojekt. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett möte för kostnadsfri konsultation!

När du planerar att bygga om eller då du ska utföra en renovering kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där våra snickare i Ljungby kan erbjuda dig råd och tips för ditt projekt.