Så går en köksrenovering till med våra kunniga snickare i Värnamo

När du ska utföra en köksrenovering är det tryggt att låta professionella snickare i Värnamo, som har många års erfarenhet av byggnationer och renoveringar, utföra arbetet. Här kan du läsa mer om hur en köksrenovering går till om du anlitar våra kunniga snickare i Värnamo.

Köket är i de flesta hem den centrala mötesplatsen för familjens medlemmar och också det rum som oftast står högst upp på listan över renoveringsprojekt. I köket samlas man för att laga mat, inta måltider, spela spel, göra läxorna och för att umgås med vänner över en kopp kaffe. Genom att utföra en köksrenovering får man ett kök som inte bara blir mer funktionellt utan som också ökar trivseln hemma. Om du vill få hjälp med att genomföra din köksrenovering kan du kontakta oss på Lindskoghs Bygg som har kunniga snickare i Värnamo som utför arbetet med högsta kvalité.

 

När våra snickare i Värnamo utför en köksrenovering

När du ska utföra en köksrenovering kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt kök, höra dina önskemål och bidra med råd. Därefter lämnar vi en offert med ett rättvist pris för din köksrenovering. Efter att du accepterat vår offert och vi har bestämt ett startdatum så påbörjar vi arbetet.

 

Flera hantverkare som utför arbetet

Vid en köksrenovering krävs det flera olika hantverkare för att utföra arbetet som exempelvis målare, golvläggare, elektriker, rörmokare och snickare i Värnamo. Genom vårt samarbete med olika hantverksföretag kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär att vi koordinerar arbetet med de olika hantverkarna så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle. Vi kontrollerar också att endast behöriga hantverkare utför arbetet och att arbetet utförs enligt gällande branschregler för att du ska få ett förstklassigt resultat.

 

Arbetsprocessen vid en köksrenovering

  • Till att börja med river vi ut all gammal inredning som transporteras iväg för återvinning hos kommunens avfallshantering.
  • Sedan utför rörmokaren sitt arbete med att byta vattenledningar och avloppsrör medan elektrikern drar fram nya elkablar och monterar nya uttag och strömbrytare.
  • Därefter så utförs ett gediget förarbete med väggar och tak som tvättas och spacklas innan de målas.
  • Alla socklar, karmar och trösklar byts ut eller renoveras och målas. 
  • Om du ska byta golv så läggs sedan nytt golv vilket kan bestå av en plastmatta, trägolv eller klinker, med eller utan golvvärme.
  • Sist monteras din nya köksinredning in och därefter installeras dina vitvaror.
  • Efter avslutat arbete gör vi en grovstädning och sedan en besiktning tillsammans med dig så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.


Anita våra snickare i Värnamo för din köksrenovering

Lindskoghs Bygg är ett byggföretag som kan åta sig alla typer av tjänster inom bygg som exempelvis altanbyggen, takomläggning och renoveringar. Våra snickare i Ljungby har yrkesbevis och en gedigen erfarenhet inom branschen vilket gör att vi utför våra arbeten korrekt och med ett perfekt resultat. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt projekt, utan några förpliktelser.